« Wat zijn de voordelen van een full service kantooroplossing?»

Gepubliceerd op 21-02-2017
De term: full service kantooroplossing hoor je steeds vaker en wij krijgen er steeds meer vraag naar. Absoluut passend in deze tijd gezien het flexibele karakter en alle aanvullende services. Wat is het nu eigenlijk en waarin verschilt het van een gewone kantoorruimte?

Volledig ingerichte kantoorruimte
Een full service kantooroplossing is een volledig ingerichte kantoorruimte. Je hoeft alleen nog maar je laptop mee te nemen en je kunt direct aan de slag. De ruimte is al voorzien van alles dat je nodig hebt om te werken. De full service kantooroplossingen worden aangeboden voor 1 tot wel 500 werkplekken. Daarbij is het belangrijk om te weten dat je ook bij een full service kantoorruimte je een eigen kantoor hebt met een eigen sleutel of toegangspas. Bij bijna alle aanbieders van deze kantoorruimtes heb je daardoor 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot je eigen kantoor.

Bemande receptie en vergaderruimtes
Een ander voordeel is dat er bij veel aanbieders van de full service kantooroplossing een bemande receptie aanwezig is. De receptionist kan bijvoorbeeld je klanten en gasten verwelkomen en pakketjes voor je kan aannemen. Een vergaderruimte heb je vaak niet de hele dag door nodig. Door alleen vergaderruimtes te reserveren als je ze echt nodig hebt, kan je dus geld besparen.

Flexibele contracten voor kantoorruimtes
De kantoorruimtes worden verhuurd met een flexibel contract. Je huurt niet een hele vloer, maar je huurt een privékantoor wat op dit moment bij je past. Breid je je bedrijf uit? Dan huur je eenvoudig een extra werkplek. Zo groeit je kantoor mee met je bedrijf. Daarnaast zijn er full service kantooroplossingen met een huurperiode van minimaal 1 maand, wat extra veel flexibiliteit biedt.

Zijn deze kantoorruimtes duurder?
Als je naar de kosten van een volledig verzorgde kantoorruimte kijkt, moet je natuurlijk ook kijken naar de voordelen die het biedt:

  • Er is een bemande receptie aanwezig
  • Je betaalt alleen voor bijvoorbeeld de vergaderruimtes als je ze nodig hebt
  • Je betaalt alleen voor de werkplekken die je nodig hebt
  • Je ontvangt slechts één overzichtelijke factuur, in plaats van dat je alle leveranciers apart moet betalen. Dit scheelt in je administratie
  • Faciliteiten als internet, telefoon, koffie, thee en gas, water en licht worden voor je geregeld Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Je huurt een volledig ingerichte kantoorruimte. Je hoeft dus zelf geen bureaus of bureaustoelen aan te schaffen.

Daarnaast zijn er vaak ook restaurants, fitnesszalen of koffiecorners in het gebouw aanwezig. Je hoeft de deur dus niet meer uit. Ook werken er natuurlijk veel andere ondernemers in het gebouw, waarmee je tijdens de lunch, de borrel op vrijdagmiddag of tijdens een van de vele georganiseerde events kan netwerken.

Full service kantooroplossingen zijn dus ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar volledig verzorgde kantoorruimtes en zich niet bezig willen houden met het regelen van de faciliteiten. Daarnaast is het ook een ideale oplossing voor tijdelijke projecten.

Geïnteresseerd in full serviced kantoorruimtes?
Hebben we je interesse gewerkt of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op om je wensen door te spreken (Tel: 0492 522560) . Samen kijken we voor hoeveel personen je iets zoekt en hoe lang je de kantoorruimte wilt huren. 


Bron: Ed Bouterse

148767343269a12f692b3ec3226bd352568a8b6e0e.jpg